+36-70/359-3559

Nagyformátumú nyomtatás

Dekorációs anyagok segítségével esztétikusan reklámozhatja cégét. Roll-up, molinó vagy kirakat dekor készítésével kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolunk. Legyen az akár PVC ponyva, zászlóselyem, textil, épület dekor, öntapadó fólia vagy PVC háló, mindenre nyújtunk megoldást!

Több éves tapasztalattal rendelkezünk épület dekoráció tervezésében és kivitelezésében is. Akár beltéri, akár kültéri dekor kreatívra van szüksége, szakszerű segítségre számíthat. Rövid határidővel vállaljuk reklámtáblák, épület dekorációk és plasztikus feliratok elkészítését.

A cég lelke a marketing, a jó marketing pedig nem működhet kifogástalanul megkomponált és előállított reklámanyagok nélkül. Legyen az egy céges roll-up, molinó, toll, zászló vagy póló, mind árulkodik a vállalat vezetőségéről, piaci pozíciójáról, megbízhatóságáról, ezáltal annak termékeiről és szolgáltatásairól is. Ha esztétikus reklám dekorációt használ, fogyasztóit vásárlásra ösztönözheti!

Nem kell kompromisszumokat kötnie! A megrendelt nyomdai anyagot az Ön által kért méretben állítjuk elő és azt kívánságának megfelelően konfekcionáljuk. Amennyiben nincs pontos elképzelése azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, és alkotó szellemű kreatív csapatunk segít Önnek kitalálni a megoldást!

Az alábbi akciós árak érvényesek visszavonásig:

Nagyformátumú nyomtatás árak (anyaggal együtt)

 (Amennyiben rendszeresen szüksége van dekor nyomtatásra kérje nagyker árlistánkat)

Fényes vagy matt vinyl nyomtatás 2450.-Ft+áfa/m2
One way vision nyomtatás 3260.-Ft+áfa/m2
Szürkehátú fényes vagy matt vinyl nyomtatás 2550.-Ft+áfa/m2
Textilbanner nyomtatás  3900.-Ft+áfa/m2
Mesh háló 330 g (széláteresztő) nyomtatás 2690.-Ft+áfa/m2
Roll-up film (műanyag, selyemfényű) nyomtatás 3350.-Ft+áfa/m2
Óriásplakát (Europlakát 5,04 m x 2,38 m ) nyomtatás 7900.-Ft+áfa/db
Kékhátú plakátpapír 120 g nyomtatás  2150.-Ft+áfa/m2
Citylight papír nyomtatás 2380.-Ft+áfa/m2
Téphetetlen papír (PE) nyomtatás 3350.-Ft+áfa/m2
Tapéta nyomtatás 4490.-Ft+áfa/m2
Festővászon (fényes vagy matt) nyomtatás 3700.-Ft+áfa/m2
2D autófólia laminálva 7990.-Ft+áfa/m2
3D autófólia laminálva 11990.-Ft+áfa/m2
Falmatrica (vinyl, erős ragasztós) nyomtatás 2990.-Ft+áfa/m2
Zászló (hurkolt poliészter) nyomtatás 5490.-Ft+áfa/m2
Laminálás (hozott anyagra nem laminálunk) 1490.-Ft+áfa/m2
Laminálás padlólaminálóval 1990.-Ft+áfa/m2

Nagyformátumú fotónyomtatás

A nagy formátumú fotónyomtatás kiváló lehetőséget kínál a számunkra, ha szemmel látható emlékké szeretnénk varázsolni életünk nagy pillanatait. Legyen szó egy esküvőről, nyaralásról, születésnapról vagy egy önfeledt csodás pillanatról, a nagyformátumú színes digitális nyomtatás professzionális eszközeinek köszönhetően ezek könnyedén „előhívhatóak”.

A fotónyomtatás kivételes technikát követel meg; tökéletesen precíz képpontokra van szükség, csak így lehet tökéletes a végeredmény. Az ilyen technika nagyszerűen alkalmazható a fényképnyomtatásban.

A technikának köszönhetően ezek a képek nem veszítik el a színeiket, nem fakulnak és nem sárgulnak meg. Való igaz, hogy a régi fotóknak van egy különös hangulata, de azt nem a rossz minőségű nyomtatás adja. Válasszunk mindig professzionális nyomdát!

A nyomtatás többféle hordozóra történhet. A legáltalánosabb és legismertebb választás a közönséges fotópapír, amit mindannyian jól ismerünk. Némileg sajátosabb választás a művészpapír; az ilyen jellegű hordozónak köszönhetően a kép másféle színeket kap, más lesz az anyagminősége és a kép hangulata. A művészpapír többszörös költséget jelent a közönséges fotópapírhoz viszonyítva, de mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát. Ezek mellett elterjedt még a proof papír, a pausz és a szatén papír használata is.

Nem csak papírra, hanem festővászonra (canvas) is nyomtathatunk. Az ilyen jellegű kép egy különleges elegyet fog képezni; kicsit fénykép, kicsit festmény lesz, de mindenképpen egy izgalmas hangulatot fog árasztani. A festővászon ára hozzávetőlegesen a művészpapíréhoz hasonlítható.

A nagyformátumú fényképek nyomtatása során a méretbeli korlát csupán az egyik oldalra vonatkozik, a másik oldal igény szerint „nyújtható”. A méretbeli korlátról mindig érdeklődjünk, bár rendszerint a legtöbb igényt ki tudjuk elégíteni, még akár a Feszty-körképet is ki tudjuk kinyomtatni.

A nagy formátumú fotókat gyakran ki szeretnénk helyezni jól látható helyre. A méretbeli tulajdonságaik miatt ezeket már nem helyezhetjük apró kis állványokba és nem állíthatjuk ki őket a dohányzóasztalon. Az ilyen nagyméretű fotóknak a falon a helyük; használhatunk természetes fakereteket, modern és minimalista vázakat vagy bármit, ami tetszik. Ilyen módon a nagyméretű fotó nem csupán egy dísz lesz a lakásunkban, hanem az életünk egy fontos pillanatának örök emléke is.

A fotónyomtatás kiváló ajándék ötlet, ha valami személyeset szeretnénk adni. Az együtt töltött kellemes pillanatok mindig jó érzéssel töltenek el bennünket…