+36-70/359-3559

Egyedi határidőnapló

Ha Ön használ határidőnaplót, akkor válassza 2018-as egyedi határidőnapló készítés szolgáltatásunkat! Ha lemaradt az év végi határidőnapló rendelésről és már sehol sem lehet hozzájutni, akkor is érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon, mert lehetséges, hogy van még az elképzelésének megfelelő opciókkal rendelkező határidőnapló a raktárunkon. Amennyiben mégsem jár sikerrel, másik megoldásként javasoljuk a biankó határidőnaplót, amely az év bármely szakában elkezdhető, ezek rendszerint napi beosztású határidőnaplók. Alternatív megoldás, ha szeret jegyzetelni, de nem szeretni a biankó határidőnaplót, hogy jegyzetkönyvet vagy egyedi beírókönyvet gyártunk az Ön számára. Ez lehet vonalas, négyzetrácsos vagy sima is, rendszerint 100 lapos terjedelemben.

Még rendelhető a 2017/2018-as tanévre szóló tanári zsebkönyv/tanári határidőnapló, amely 224 oldalt tartalmaz, A/5 vagy B/5 méretű és heti beosztású. Lepd meg tanárod vagy lepje meg gyermeke pedagógusát egyedi borítóval rendelkező tanári zsebkönyvvel vagy tanári határidőnaplóval és biztos lehet benne, hogy a hatás nem marad el. Árakról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Fotós határidőnapló készítésLegyen Önnek is egyedi határidőnaplója!

Sokkal nagyobb tekintélye van bárkinek, akinek saját céglogója, üzletének fényképe látható határidőnaplója borítóján.

Kiváló ajándék bárkinek!

Hogy ne maradjon le az év végi csúcs miatt, rendelje meg most! Egy darabot is rendelhet, de több olcsóbb!

A gyártás hozzávetőleges időtartama 7-10 munkanap. Heti és napi bontású határidőnaplót rendelhet, azonos árakon.

Az árak a következőképpen alakulnak:

2017. augusztus 31-ig megrendelt határidőnapló esetén:

1-5 db  2990.-Ft
 6-15 db  2490.-Ft
 16-25 db  1990.-Ft
 26-50 db  1790.-Ft
 51-100 db  1590.-Ft

2017. szeptember 30-ig megrendelt határidőnapló esetén:

1-5 db 3990.-Ft
6-15 db 3490.-Ft
16-25 db 2990.-Ft
26-50 db 2790.-Ft
51-100 db 2590.-Ft

2017. november 15-ig megrendelt határidőnapló esetén:

1-5 db 4590.-Ft
6-15 db 3990.-Ft
16-25 db 3490.-Ft
26-50 db 2990.-Ft
51-100 db 2790.-Ft

A feltüntetett árak nettó árak! A professzionális borítószerkesztés díja 3500.-Ft+áfa, 10 db feletti megrendelés esetén a szerkesztés ingyenes. Az elkészült naplókat 1390.-Ft+áfa áron szállítjuk házhoz.

Nettó 10000.-Ft felett a szállítás ingyenes. Szeretne exkluzív határidőnaplót a saját elképzelése alapján bőrkötésben egyedi mintázattal? Ebben is tudunk megoldást nyújtani.

Több, mint 20 éves, klasszikus könyvkötészeti hagyományokra épülő kötészetünk a hagyományos és a modern kötészeti módszereket egyesítve egyedülálló szolgáltatással áll rendelkezésükre a határidőnapló készítéstől a könyvritkaság restaurálásig!

Egyedi határidőnapló készítés

Egyedi határidőnapló készítés

Az egyedi határidőnapló praktikus és roppant kedves ajándék. Amikor ajándékot szeretnénk választani egy kedves barátunk, családtagunk vagy akár a szerelnünk részére, mindig ugyanazok az ajándékötletek jutnak eszünkbe, közben azon morfondírozunk, hogy milyen sablonos ötleteink vannak.

Az egyedi határidőnapló személyes ajándék, hiszen az elkészítéséhez felhasználhatjuk a saját fotókat, saját szerkesztett képeket és nyomtatott üzeneteket helyezhetünk el bennük. Ez roppant kedvessé és egyedivé varázsolja az ajándékunkat. Egy ilyen határidőnaplót mindenki szívesen használna, miközben várakozással töltené el, vajon milyen üzenete érkezett a mai napra…

Az egyedi határidőnaplók több különböző méretben készülhetnek. Általánosságban elmondható, hogy a legnagyobb méret az A4-es, de ekkorával ritkán találkozhatunk. Sokkal kedveltebb méret az A5-ös, amely már sokkal kényelmesebben hordható, ráadásul elég nagy ahhoz, hogy jelentős mennyiségben jegyzeteljünk. Az A6-os is igen kedvelt méret, ugyanis bárhol elfér, táskában vagy a kabátzsebben, de még mindig elég nagy ahhoz, hogy érdemi jegyzetelésre használjuk.

Mielőtt nekifognánk az egyedi határidőnapló megtervezésének, el kell döntenünk, hogy heti vagy napi kiosztású határidőnaplót választunk-e. Magától értetődő módon a heti kiosztású napló esetében 52 jegyzetelésre alkalmas oldal készül, a napi kiosztású határidőnapló esetében viszont 365. Ezek között igény és megbeszélés szerint elhelyezhetők a különböző fotók, amelyek tökéletessé teszik az ajándékot.

Az egyedi határidőnapló nem csak kiváló ajándékötlet, hanem nagyszerű céges reklámhordozó is. Akár saját célra, akár a kollégák részére készíttetjük el a céglogós naplókat, a használatuk növeli a cég imázsát és tekintélyét. Amelyik cég saját irodafelszereléssel dolgozik, az már nem lehet kis sufni vállalkozás – gondolhatják sokan.

Az egyedi határidőnaplót készíthetjük elsődlegesen reklámeszköznek, de választhatjuk a szolidabb reklámmegjelenítést is. Utóbbi esetben kevésbé lesz reklámszaga, de a reklám üzenete is kevésbé válik egyértelművé.

Amennyiben egyedi határidőnapló készítését tervezzük, érdemes időben megrendelnünk a naplót. Szezonális termékről van szó, amely „érvényességi ideje” újév napjától szilveszterig tart. Nem csoda, hogy mindenki az ünnepi forgatag előtti időszakra hagyja az egyedi határidőnapló megtervezését és megrendelését. Ilyenkor viszont a nyomdák már túlterheltek lehetnek, hosszabb vállalási határidővel és sok esetben magasabb áron dolgoznak. Érdemes már most megtenni az első lépést.